Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔrmus

The Empress

SĂ”rmus Fantastiline ilukivi - pĂŒrope - selle olemus toob suursugususe ja pidulikkuse. See on ilu ja ainulaadsus kivi tuvastatud pilt, mis on mĂ”eldud tulevikus kaunistamiseks. Kivi jaoks oli vaja luua ainulaadne raam, mis teda Ă”hku kannaks. Kivi tĂ”mmati kaugemale selle hoidvast metallist. See valem sensuaalne kirg ja atraktiivne jĂ”ud. Oluline oli hoida klassikalist kontseptsiooni, toetades ehte tĂ€napĂ€evast tajumist.

EttevÔtte Identiteet

Jae Murphy

EttevĂ”tte Identiteet Negatiivset ruumi kasutatakse seetĂ”ttu, et see muudab vaatajad uudishimulikuks ja kui nad seda Aha hetke kogevad, meeldib see talle kohe ja jĂ€tab selle meelde. Logo mĂ€rgil on initsiaalid J, M, kaamera ja statiiv negatiivsesse ruumi. Kuna Jae Murphy pildistab sageli lapsi, viitavad suured nimelised trepid ja madala asetusega kaamera, et lapsed on teretulnud. EttevĂ”tte identiteedi kujundamise kaudu arendatakse edasi logost tulevat negatiivset ruumiideed. See lisab igale ĂŒksusele uue mÔÔtme ja muudab loosungi "Aeg-ajalt tavaline vaade tavaliseks" tĂ”eks.

Pross

The Sunshine

Pross Selle ehte tunnusjoon on see, et siin kasutati suurt kivikompleksi kuju, mis on seatud nĂ€htamatu (Ă”hu) raami kĂŒlge. Ehtedisaini vaade avab ainult monteerimistehnoloogia peidus olevad kivid. Kivi ise hoiab kinni kaks silmapaistmatut kinnitusdetaili ja teemantidega vooderdatud Ă”huke plaat. See plaat on kĂ”igi tugikonstruktsioonide prosside alus. See hoiab ja teine kivi. Kogu kompositsioon sai vĂ”imalikuks pĂ€rast keerukat peamist lihvimiskivi.

Kahekohaline

Mowraj

Kahekohaline Mowraj on kahekohaline Egiptuse ja gooti stiili vaimu kehastamiseks mĂ”eldud kahekohaline. Selle vorm tuletati Nowragist, rehepeksmise egiptuse versioonist, mida muudeti nii, et see kehastaks gooti stiili, kahjustamata selle etnilist antediluvistlikku olemust. Kujundus on musta lakiga, millel on kujutatud Egiptuse kĂ€sitööna valmistatud gravĂŒĂŒrid nii kĂ€tel kui ka jalgadel, samuti rikkaliku sametpolsteriga, millele on lisatud poldid ja tĂ”mmarĂ”ngad, andes sellele keskaegse gooti vĂ€limuse.

Elumaja

Tempo House

Elumaja See projekt on Rio de Janeiro ĂŒhes vĂ”luvaimas linnaosas asuva koloonia stiilis maja tĂ€ielik renoveerimine. Erakorralisele alale, mis on tĂ€is eksootilisi puid ja taimi (kuulsa maastikuarhitekti Burle Marxi algupĂ€rane maastikukava), oli peamine eesmĂ€rk integreerida vĂ€liaed siseruumidega, avades suured aknad ja uksed. TeenetemĂ€rgil on olulised Itaalia ja Brasiilia kaubamĂ€rgid ning idee on see lĂ”uendina, et klient (kunstikoguja) saaks oma lemmikteoseid eksponeerida.

Multifunktsionaalne Ehituskomplekt

JIX

Multifunktsionaalne Ehituskomplekt JIX on New Yorgis asuva visuaalkunstniku ja tootedisainer Patrick Martinezi loodud ehituskomplekt. See koosneb vĂ€ikestest modulaarsetest elementidest, mis on spetsiaalselt konstrueeritud selleks, et vĂ”imaldada tavalisi joogikĂ”red omavahel ĂŒhendada, et luua vĂ€ga erinevaid konstruktsioone. JIX-pistikud on tasapinnaliste vĂ”redega, mis klĂ”psavad kergesti laiali, ristuvad ja lukustuvad oma kohale. JIX-i abil saate ehitada kĂ”ike, alates ambitsioonikatest toa suurustest struktuuridest kuni keerukate lauaskulptuurideni, kĂ”ik JIX-pistikute ja joogikĂ”rtega.