Disainiajakiri
Disainiajakiri
Särgipakend

EcoPack

Särgipakend See särkpakend eraldab end tavapärasest pakendist, kuna ei kasuta plastikut. Kasutades olemasolevat jäätmevoogu ja valmistamisprotsessi, pole seda toodet mitte ainult väga lihtne toota, vaid ka väga lihtne utiliseerida - primaarmaterjal kompostitakse tühjaks. Toodet saab esmalt pressida ja seejärel tuvastada ettevõtte kaubamärgiga stantsimise ja trükkimise kaudu, et luua ainulaadne struktuuritoode, mis näeb nii välja kui ka väga erinev ja huvitav. Esteetikat ja kasutajaliidest peeti sama oluliseks kui toote jätkusuutlikkust.

Ametlik Pood, Jaemüük

Real Madrid Official Store

Ametlik Pood, Jaemüük Kaupluse kujunduskontseptsioon põhineb kogemusel Santiago Bernabeus, keskendudes ostukogemusele ja mulje loomisele. See on kontseptsioon, mis samal ajal austab, kiidab ja immortaliseerib klubi, kinnitades, et saavutused on olnud ande, pingutuse, võitluse, pühendumise ja sihikindluse tulemus. Projekt hõlmab kontseptsiooni kujundamist ja ärilist teostust, brändimist, pakendamist, graafilist joont ja tööstusmööbli kujundamist.

Konsool

Qadem Hooks

Konsool Qadem Hooks on kunstiteos, mille konsoolifunktsioon on inspireeritud loodusest. See koosneb erinevatest värvitud rohelistest vanadest konksudest, mida kasutati koos Qademiga (vana puust muula sadul seljaga) nisu vedamiseks ühest külast teise. Konksud kinnitatakse vana nisu viljalaua külge alusena ja viimistletakse klaaspaneeliga peal.

Maitseainete Konteiner

Ajorí

Maitseainete Konteiner Ajorí on loov lahendus erinevate maitseainete, vürtside ja maitseainete korraldamiseks ja hoidmiseks, et rahuldada ja sobitada iga riigi erinevaid kulinaarseid traditsioone. Selle elegantne orgaaniline disain teeb sellest skulpturaalse detaili, mille tulemuseks on suurepärane ornament, mida kajastada vestluse alustajana laua ümber. Pakendi kujundus on inspireeritud küüslaugu nahast, saades ökopakendite ainulaadseks ettepanekuks. Ajorí on looduse inspireeritud ja täielikult looduslikest materjalidest planeedi keskkonnasõbralik kujundus.

Ümbertöödeldud Ehted

Clairely Upcycled Jewellery

Ümbertöödeldud Ehted Ilusad, selged, ümbertöödeldud ehted, mis on välja töötatud vajadusega kasutada Claire de Lune lühtri tootmisel tekkivaid jäätmeid. Sellest joonest on kujunenud arvestatav hulk kollektsioone - kõik jutustavad lood, mis kujutavad väga isikupäraseid pilguheiteid disainerite filosoofiasse. Läbipaistvus on disainerite enda filosoofia oluline osa ja seda peegeldab ka kasutatud akrüüli valik. Peale kasutatud peegelakrüüli, mis ise valgust peegeldab, on materjal alati läbipaistev, värviline või selge. CD pakend tugevdab ümberjutustamise kontseptsioone.

Konsool

Mabrada

Konsool Kivi viimistlusega unikaalne värvitud puidust konsool, mis tutvustab vana autentset kohviveskit, mis ulatub tagasi Ottomani perioodi. Jordaania kohvijahuti (Mabrada) reprodutseeriti ja skulpteeriti seisma ühena konsooli vastasküljel asuvast jalast, kus veski istub, luues põneva tüki fuajeesse või elutuppa.