Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vannitoakollektsioon

CATINO

Vannitoakollektsioon CATINO sĂŒnnib soovist kujundada mĂ”te. See kogumik kutsub esile argielu luule lihtsate elementide kaudu, mis tĂ”lgendavad tĂ€napĂ€eval meie kujutlusvĂ”ime olemasolevaid arhetĂŒĂŒpe. See soovitab naasta soojuse ja tahkuse keskkonda looduslike metsade abil, mis on töötletud tahkest materjalist ja kokku pandud igaveseks.

EttevÔtte Identiteet

Predictive Solutions

EttevĂ”tte Identiteet Predictive Solutions on prognostilise analĂŒĂŒtika tarkvaratoodete pakkuja. EttevĂ”tte tooteid kasutatakse ennustuste tegemiseks olemasolevate andmete analĂŒĂŒsimisel. EttevĂ”tte mĂ€rk - ringi sektorid - sarnaneb tabelitega graafikutele ning ka vĂ€ga stiliseeritud ja lihtsustatud silma kujutisele profiilis. BrĂ€ndiplatvorm "heidab valgust" on draiver kogu brĂ€ndi graafika jaoks. Nii muutuvaid, abstraktseid vorme kui ka temaatiliselt lihtsustatud illustratsioone kasutatakse erinevates rakendustes tĂ€iendava graafikana.

EttevÔtte Identiteet

Glazov

EttevĂ”tte Identiteet Glazov on samanimelises linnas asuv mööblivabrik. Tehas toodab odavat mööblit. Kuna sellise mööbli kujundus on ĂŒsna ĂŒldine, otsustati kommunikatsioonikontseptsiooni aluseks vĂ”tta originaalsed "puust" 3D-tĂ€hed, sellistest tĂ€htedest koosnevad sĂ”nad sĂŒmboliseerivad mööblikomplekte. TĂ€hed koosnevad sĂ”nadest "mööbel", "magamistuba" jne vĂ”i kollektsioonide nimedest, need paigutatakse mööblitĂŒkkide sarnaseks. Visandatud 3D-tĂ€hed sarnanevad mööbliskeemidega ja neid saab kaubamĂ€rgi tuvastamiseks kasutada kirjatarvetel vĂ”i fototaustadel.

Kraanikauss

Angle

Kraanikauss Maailmas on palju suurepĂ€rase disainiga kraanikausse. Kuid pakume seda asja vaadata uue nurga alt. Tahame anda vĂ”imaluse kraanikausi kasutamisprotsessist rÔÔmu tunda ja Ă€ra peita nii vajalik, kuid mitte esteetiline detail kui Ă€ravooluava. Nurk on lakooniline disain, milles on mugava kasutamise ja puhastussĂŒsteemi jaoks lĂ€bi mĂ”eldud detailid. Selle kasutamise ajal ei jĂ€lgi te Ă€ravooluava, kĂ”ik nĂ€eb vĂ€lja nagu vesi lihtsalt kaoks. See optilise illusiooniga seotud efekt saavutatakse valamu pindade spetsiaalse asukoha abil.

KirjatĂŒĂŒp

Red Script Pro typeface

KirjatĂŒĂŒp Red Script Pro on uutest tehnoloogiatest ja alternatiivsete suhtlusvormide inspireeritud unikaalne font, mis ĂŒhendab meid harmooniliselt oma vabade kirjavormidega. IPadist inspireeritud ja pintslites kujundatud kujundus vĂ€ljendub ainulaadses kirjutamisstiilis. See sisaldab inglise, kreeka ja kirillitsa tĂ€hestikku ning toetab ĂŒle 70 keele.

Kaasaskantav KÔlar

Ballo

Kaasaskantav KĂ”lar Ć veitsi disainistuudio BERNHARD | BURKARD disainis OYO-le ainulaadse kĂ”lari. KĂ”lari kuju on tĂ€iuslik kera, millel puudub tegelik alus. BALLO kĂ”lar laseb, rullib vĂ”i ripub 360-kraadise muusikaelamuse saamiseks. Kujundus jĂ€rgib minimalistliku disaini pĂ”himĂ”tteid. VĂ€rviline vöö sulandab kahte poolkera. See kaitseb kĂ”larit ja suurendab bassitoone pinnal lebades. KĂ”laril on sisseehitatud laetav liitiumaku ja see ĂŒhildub enamiku heliseadmetega. 3,5 mm pistik on tavaline kĂ”rvaklappide pistik. BALLO kĂ”lar on saadaval kĂŒmnes erinevas vĂ€rvitoonis.