Disainiajakiri
Disainiajakiri
Käevõru

Fred

Käevõru Käevõrusid ja käevõrusid on palju erinevaid: disainerid, kuldsed, plastist, odavad ja kallid ... aga ilusad nagu nad ka pole, on nad kõik alati lihtsad ja ainult käevõrud. Fred on midagi enamat. Need kätised taaselustavad oma lihtsuses vanade aegade üllasuse, kuid on siiski kaasaegsed. Neid saab kanda nii paljaste kätega kui ka siidist pluusi või musta kampsuniga ning need lisavad neid kandvale inimesele alati klassi eripära. Need käevõrud on ainulaadsed, kuna need tulevad paarina. Need on väga kerged, mis muudab nende kandmise kahe silmapaistmatuks. Neid kandes märgatakse inimest kindlasti!

Radiaator

Piano

Radiaator Selle disaini inspiratsioon tuli armastusest muusika vastu. Kolm erinevat kütteelementi, mis kõik sarnanevad ühele klaveriklahvile, loovad kompositsiooni, mis näeb välja nagu klaveriklaviatuur. Radiaatori pikkus võib varieeruda, sõltuvalt ruumi omadustest ja ettepanekutest. Kontseptuaalset ideed pole tootmiseks välja töötatud.

Küünlajalad

Hermanas

Küünlajalad Hermanas on puuküünalde perekond. Nad on nagu viis õde (hermanat), kes on valmis aitama teil luua hubase atmosfääri. Igal küünlajalal on ainulaadne kõrgus, nii et neid kombineerides saate simuleerida erineva suurusega küünlate valgusefekti, kasutades selleks lihtsalt tavalisi teeküünlaid. Need küünlajalad on valmistatud keeratud pöögist. Need on värvitud erinevat värvi, mis võimaldab teil luua oma kombinatsiooni, mis sobib teie lemmikkohaga.

Äripind Ja Vip Ooteruum

Commercial Area, SJD Airport

Äripind Ja Vip Ooteruum See projekt liidetakse rohelise disaini lennujaamade uue suundumusega maailmas, see hõlmab kauplusi ja teenuseid terminalis ning paneb reisija oma kogemuse ajal kogemusest läbi saama. GREEN Airport Design Trend hõlmab rohelisema ja jätkusuutlikuma aeroportaarilise kujundusega ruume, kogu äripinna pindala valgustab loomulik päikesevalgus tänu monumentaalsele klaasfassaadile raja ees. VIP Lounge kujundati orgaanilise ja vanguardistliku rakukujunduskontseptsiooni silmas pidades. Fassaad võimaldab ruumis privaatsust, ilma et see blokeeriks vaadet väljapoole.

Kaelakee Ja Pross

I Am Hydrogen

Kaelakee Ja Pross Kujundus on inspireeritud makrokosmi ja mikrokosmi neoplatoonilisest filosoofiast, nähes samu mustreid, mis on reprodutseeritud kõigil kosmose tasanditel. Viidates kuldsele suhtele ja fibonacci järjestusele, on kaelakees matemaatiline kujundus, mis jäljendab looduses täheldatud füllotaksise mustrit, nagu päevalilledel, karikakardel ja paljudel muudel taimedel. Kuldne toorus tähistab Universumit, ümbritsetud aegruumi kangaga. "I Am Hydrogen" esindab samaaegselt "universaalse disaini konstandi" ja universumi enda mudelit.

Elumaja

Trish House Yalding

Elumaja Maja kujundus on välja töötatud otsese vastusena saidile ja selle asukohale. Hoone konstruktsioon on kujundatud ümbritseva metsamaa peegeldamiseks koos rändkolonnidega, mis tähistavad puutüvede ja okste ebakorrapärast nurka. Suured klaasikillud täidavad lünki konstruktsiooni vahel ja võimaldavad teil hinnata maastikku ja keskkonda nii, nagu oleksite puude tüvede ja okste vahelt välja paistnud. Traditsiooniline Kentishi mustvalge vihmalaud tähistab lehestikku, mis ümbritseb hoonet ja ümbritseb ruume.