Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvipakend

The Mood

Kohvipakend Kujundus esitleb viit erinevat kĂ€sitsi joonistatud, vintage inspireeritud ja pisut realistlikku ahvi nĂ€gu, millest igaĂŒks tĂ€histab eri piirkonnast pĂ€rit erinevat kohvi. Nende peas stiilne, klassikaline mĂŒts. Nende kerge vĂ€ljendus kutsub esile uudishimu. Need rĂ”vedad ahvid viitavad kvaliteedile, nende irooniline rafineeritumus meeldib kohvijoojatele, kes on huvitatud keerukatest maitseomadustest. Nende vĂ€ljendused esindavad mĂ€nguliselt meeleolu, kuid viitavad ka kohvi maitseprofiilile: mahe, tugev, hapu vĂ”i sile. Kujundus on lihtne, kuid siiski kaval, kohv igas meeleolus.

Konjakiklaas

30s

Konjakiklaas Teos oli mĂ”eldud konjaki joomiseks. See on klaasistuudios tasuta. See muudab iga klaasitĂŒki individuaalseks. Klaasi on lihtne haarata ja see tundub huvitav iga nurga alt. Klaasi kuju peegeldab erinevate nurkade alt valgust, lisades joomisele tĂ€iendavat naudingut. Tassi lamendatud kuju tĂ”ttu vĂ”ite klaasi lauale asetada nii, nagu soovite puhata mĂ”lemal kĂŒljel. Teose nimi ja idee tĂ€histavad kunstniku vananemist. Kujundus kajastab vananemise nĂŒansse ja viitab konjakide kvaliteedi parandamise traditsioonile.

Multifunktsionaalne Kitarr

Black Hole

Multifunktsionaalne Kitarr Must auk on multifunktsionaalne kitarr, mis pÔhineb kÔva rocki ja metalli muusikastiilidel. Kere kuju annab kitarrimÀngijatele mugavuse. See on varustatud vedelkristallekraaniga fretboardil visuaalefektide ja Ôppeprogrammide loomiseks. Pimedate punktidega tÀhised kitarri kaela taga vÔivad aidata pimedatel vÔi nÀgemispuudega inimestel kitarri mÀngida.

Elumaja Sisekujundus

Urban Twilight

Elumaja Sisekujundus See ruum on tĂ€is projektirikkust, arvestades projektis kasutatud materjale ja detaile. Selle korteri plaan on Ă”huke Z-kujuline, mis iseloomustab ruumi, kuid on ĂŒhtlasi vĂ€ljakutse ĂŒĂŒrnike laia ja helde ruumitunnetuse tekitamiseks. Kujundaja ei pakkunud avatud ruumi jĂ€rjepidevuse vĂ€hendamiseks seinu. Selle toimingu abil vĂ”tab interjöör vastu looduslikku pĂ€ikesevalgust, mis valgustab ruumi Ă”hkkonna loomiseks ning muudab ruumi mugavaks ja avaraks. Viimistletud detailid tĂ€psustavad ruumi ka peente puudutustega. Metall ja loodusmaterjalid kujundavad kujunduse kompositsiooni.

Multifunktsionaalsed KÔrvarÔngad

Blue Daisy

Multifunktsionaalsed KĂ”rvarĂ”ngad Daisy's on komposiitlilled, millel on kaks lille, mis on ĂŒhendatud ĂŒheks, sisemine sektsioon ja vĂ€limine kroonlehe sektsioon. See sĂŒmboliseerib kahe tĂ”elise armastuse vĂ”i ĂŒlima sideme pĂ”imimist. Kujundus sulandub karikakarde lille ainulaadsuses, vĂ”imaldades kandjal sinist karikakra mitmel viisil kanda. Kroonlehtede sinise safiiri valimisel tuleb rĂ”hutada lootuse, soovi ja armastuse inspiratsiooni. Kollase safiiri jaoks, mis on valitud keskse lille kroonlehe jaoks, paneb ta kandma rÔÔmu ja uhkust, pakkudes kandjale tĂ€ielikku rahulikkust ja enesekindlust oma elegantsi ilmutamisel.

Ripats

Eternal Union

Ripats Ehtekunstniku uue karjÀÀri kasuks otsustanud professionaalse ajaloolase Olga Yatskaeri igavene liit nĂ€ib lihtne, ent samas tĂ€hendusrikas. MĂ”ni leiab sellest puudutuse keldi ehetest vĂ”i isegi Heraklesi sĂ”lmest. TĂŒkk esindab ĂŒhte lĂ”pmatut kuju, mis nĂ€eb vĂ€lja nagu kaks omavahel ĂŒhendatud kuju. See efekt luuakse vĂ”rekujuliste joonte kaudu, mis on graveeritud ĂŒle tĂŒki. TeisisĂ”nu - need kaks on seotud ĂŒhena ja ĂŒks on nende kahe liit.